26.3.2018

Kütahya Belediyesinin, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlediği 'Tiyatro Günleri' etkinlikleri devam ediyor.

Her hafta gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri ile büyük ilgi toplayan Kütahya Belediyesi bu hafta 'Dünya Tiyatro Günü'nü doyasıya kutluyor. Kütahya Belediyesinin ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikleri, Anton Çehov'un yazdığı 'Evlilik Teklifi Ayı' oyunundan Moliere'in 'Hastalık Hastası' oyununa kadar farklı türde tiyatro oyunlarını sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

31 Mart'a kadar Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek günlerde sırasıyla 'İz Bırakan', 'Hastalık Hastası, 'Ziyafet Sofrası', 'Yılın Düğünü', 'Miras' ve 'Evlilik Teklifi Ayı' oyunları sahnelenecek.

Her gün bir oyunun sahneleneceği etkinlikler kapsamında Eray Yavuzun uyarladığı ve Ömer Mete Yılmazın yönettiği 'İz Bırakan' adlı tiyatro gösterimi bu akşam sahnelenecek. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.