27.3.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 'Tiyatro Günleri' devam ediyor.

Kütahya Belediyesinin, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlediği Tiyatro Günlerinin ikinci oyunu ''İz Bırakan'' Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

Erkay Yavuzun uyarladığı, Ömer Mete Yılmazın yönettiği, Kerem Yılmazın sanat yönetmenliğini üstlendiği, Barış Can Çelik, Ömer Faruk Yıldırım, Ahu Seda Akbaş, Kenan Etişgen, Kamil Samet Selçuk un oynadığı İz Bırakan tiyatro gösterimi seyirciyle buluştu.

İz Bırakan oyuna büyük ilgi gösteren tiyatro severler Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezini doldurdu.
Oyunun sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş usta oyuncuları performansından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye ettiler.