28.3.2018

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda bölücü terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel babaocağı Kütahya'nın Altıntaş ilçesi Genişler Köyünde ebediyete uğurlandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Veysel Temelin naaşı baba evinde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Altıntaş İlçesi Genişler Köyü Camiinde getirildi. Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin tabutu askerler ve vatandaşlar tarafından omuzlara alınarak tekbirler eşliğinde cenaze aracına konularak Genişler Köy Mezarlığı'na defnedildi.

Şehidimiz için düzenlenen törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, şehidin ailesi, nişanlısı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, şehit Piyade Uzman Çavuş Veysel Temelin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.