28.3.2018

Kütahya Belediyesinin, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlediği Tiyatro Günlerinin üçüncü oyunu ''Hastalık Hastası'' ile devam etti.

Molierein yazdığı, İbrahim Yakutun uyarlayıp yönettiği, Ali İhsan Yıldırım, Burçak Yüksektepe, Doğa Özkol, Ensar Gündüzay, Erhan Korkmaz, Gamze Erek, Gökhan Pirinççinin oynadığı ''Hastalık Hastası'' tiyatro gösterimi seyirciyle buluştu.

Kendisini hasta zanneden bir adamın kendi çıkarından dolayı kızını bir doktorla evlendirme çabası, sahtekar doktorlara ve karısına olan aşırı güveni, bu aşırı güvenin ve körü körüne inanmanın getirdiği sonuçları konu alan ''Hastalık Hastası'' oyunu Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

Oyunun sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, tiyatro sanatçılarını performansından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye etti.