28.3.2018

Kütahya Belediyesi ile Kütahya İl Müftülüğü nün ortaklaşa düzenlediği "Aile Hayatımız Sorunlar ve Çözümler" konulu konferans gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar yaptı.
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen "Aile Hayatımız Sorunlar ve Çözümler" konulu konferans programında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yaman misafirimiz oldu.

Sohbet havasında gerçekleştirilen konferansın sona ermesinin ardından Prof. Dr. Ahmet Yaman katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Konferansa Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonrası Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar Prof. Dr. Ahmet Yaman'a teşekkür ederek hediye takdim etti.