2.4.2018

Şehrimizde yedi gün boyunca sanat rüzgarları estiren Kütahya Belediyesi Tiyatro Günlerinin son oyunu Evlilik Teklifi Ayı seyirci ile buluştu.

Anton Çehov'un yazdığı, Oğulcan Polatın çevirdiği, Nuri Nalbantoğlunun yönettiği, Serhat Behramoğlunun yardımcı yönetmenliğini üstlendiği, Barbaros Ergün, Peral Filiz, Koray Alpay, Özge Onur, Serhat Behramoğlunun rol aldığı Evlilik Teklifi Ayı adlı gösterim Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

Anton Çehovun kadın erkek ilişkileri ve evlilik kavramı üzerine eleştirilerini yansıtan iki kısa oyununda, günümüzden yüz yıl önce yaşayan insanların da bize ne kadar çok benzediğinin vurgusu yapıldı.

Evlilik Teklifi Ayı tiyatro gösterimindeki performansları ile göz dolduran oyuncular seyircilerden büyük beğeni aldı.

Gösterim sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş; Kütahya Belediyesi Tiyatro Günleri boyunca sahnelenen oyunlara gösterilen ilgiden dolayı siz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederiz, dedi. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, tiyatro sanatçılarını performanslarından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye etti.