2.4.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her hafta çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde yapılan çocuk tiyatrosunda bu hafta "Gökkuşağı Altında" tiyatro gösterimi Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda minik tiyatro severler ile buluştu.

Dostluğun, kardeşliğin, birlikteliğin başarıdaki yerinin vurgulandığı "Gökkuşağı Altında" oyununa minikler yoğun ilgi gösterdi.

2 seans olarak oynanan oyun sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından hediye takdim edildi. Daha sonra oyuncular ve minik tiyatro severler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.