2.4.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yeşilay Cemiyetinin Sağlıklı Yaşamak İçin sloganıyla düzenlemiş olduğu 8. Yeşilay Bisiklet Turuna katıldı.

Sağlıklı Yaşamak İçin sloganıyla 35 şehirde aynı anda gerçekleştirilen organizasyona katılan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Yeşilay Cemiyetinin düzenlemiş olduğu 8. Yeşilay Bisiklet Turu etkinliğine katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum. Kütahya Belediyesi olarak bisiklet yolu çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile bu tür organizasyonlara katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Belediyemizin düzenlemiş olduğu spor etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Bisiklet turunun sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tura katılan sporcularla sohbet edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.