4.4.2018

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya Belediyesinin Vizyon projeleri arasında yer alan toplam maliyeti 18 Milyon Euro olan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını yapmak üzere Kütahyaya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Zafer Havalimanında Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Kom. Hv. P. Tuğg. Bülent Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Altıntaş Kaymakamı, Musa Kazım Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, İş Adamı İsmet Güral ile STK Temsilcileri tarafından karşılandı.

Daha sonra Kütahya Valiliğini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada Kütahya Valiliği Şeref Defterini imzalayarak Atık su Arıtma Tesisinin açılışını yapmak üzere tesise geçti.