4.4.2018

Kütahya Belediyesinin Vizyon projeleri arasında yer alan ve toplam maliyeti 18 Milyon Euro olan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını yapmak üzere Kütahyaya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahyada devam eden Kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.
Kütahyada Vefa, Sultanbağı, Osmangazi ve Ziraat mahallelerinin bir bölümünde yapılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğludan bilgiler alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Parmakören Mahallesinde mevcut 300 dönüm arazi üzerine yapılan 72 bloktan oluşan dairelerden örnek bir daireyi inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesine yapılan 1453 Toplu Konut İnşaatında
mevcut 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşacak olan ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde 1453 adet daire bulunmaktadır. Bu yapıların içerisinde; 1 adet pasaj, 1 adet ticari merkez, tenis kortları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve halı saha ile birlikte 2 adet su deposu ve açık otopark olacak.