6.4.2018

Antalya Hestourex 2.Dünya Termal, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar alanında turizmcilere kapılarını açtı.

Fuarda Kütahya'nın özellikle termal turizme yönelik termal kaplıcaları ve otelleri ile sağlık turizmine yönelik Yoncalı ve Dumlupınar Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerinin tanıtımı gerçekleştiriliyor. Ayrıca termal otel yöneticileri tarafından B2B görüşmeleri yapılıyor.

Zafer Kalkınma Ajansının katkıları ile Kütahya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kütahya Belediyesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen fuara 165 ülkeden 5000'e yakın alım heyetiyle katılım sağlanmaktadır.

Antalya Hestourex 2.Dünya Termal, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarına İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Veli Oğuz, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Halil Duman, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Aziz Aytaş katıldı.