10.4.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kent Parkta yapımına devam edilen Yamantürk Engelsiz Yaşam Merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yamantürk Engelsiz Yaşam Merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızla ilgili, onların sıkıntılarını ve hayata tutunma noktasında yaşadıkları engelleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz, dedi.

Kent Park'ta inşasına devam edilen Yamantürk Engelsiz Yaşam Merkezi, toplam 2000 m2 zemin + iki kattan oluşacak olup, zemin ve birinci kat engelsiz yaşam ofisine ikinci kat ise Kent Konseyinin kullanımına ayrılacaktır.

İncelemeler esnasında Kent Parktaki hemşehrileri ile sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Başkan Yardımcısı Murat Arık eşlik etti.