10.4.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Mekke Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kütahya İl Müftülüğü himayesinde faaliyet gösteren Mekke Kız Kuran Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kurs yöneticisi Fatma Zehra Işık ve öğrenciler tarafından karşılandı.

4-6 Yaş grubu çocuklar ve mahalleli yetişkinler olmak üzere toplam iki sınıfı bulunan Mekke Kız Kuran Kursunda çocuklarla ilgilenen yetişkinlerle de sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Buralarda yavrularımız ve hanım kardeşlerimiz Allahın kelamını ve dini bilgileri öğreniyorlar. İnanıyorum ki Kuran-ı Kerimin manalarını da öğrenerek bu alanda farklı bir yere doğru yolculuk edeceksiniz. Bununla birlikte çevrenizdeki insanlara da yüce kitabımızın emir ve yasaklarını ileteceksiniz. Bu pırıl pırıl yavrularımızı Kuran-ı Kerimi öğreniyor olarak görmek beni çok mutlu etti. Hayatta kendilerine başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum, dedi.

Mekke Kız Kuran Kursu yetkililerinden bilgiler alarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.