11.4.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneğinin düzenlemiş olduğu Başarı Hikâyeleri programında hemşehrileri ile bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezin gerçekleştirilen Başarı Hikâyeleri programında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kıymetli genç kardeşlerim ileride Eğitimci, İş Adamı, İdareci, Belediye Başkanı Milletvekili, Cumhurbaşkanı yani düşünebildiğiniz her makama gelebilme imanınız vardır. Çünkü ülkemiz buna müsait. Ülkemizde zenginleri şu makama gelir fakirler bu makama gelir bunun üstüne çıkamaz gibi bir örnek yoktur. Devlet büyüklerimizin hayatına baktığımız zaman onlarda bir köyde bir mahallede ülkemizin farklı şehirlerinde kendi imkânlarıyla okumuşlar ve kendilerini geliştirmişlerdir. Bugün ülkemizin üst düzey yöneticileri arasında halkımızın teveccühü ile seçilerek yerlerini almış, söz sahibi olmuş ve bu ülkeyi en iyi şekilde yönetmek için gayret göstermektedirler. Siz neden olmayasınız? Siz neden bu makamlara gelmeyesiniz? Hedefinizi belirleyerek üstünüze düşen vazifeleri yerine getirip, sorumluluklarınızın farkına vararak, daha fazla çalışırsanız sizlerde bu ülkede söz sahibi olabilirsiniz. Biz Belediye Başkanı olarak görevlerimiz belli, şehri imar etmek, şehri güzelleştirmek, bunlar resmi olarak bizlere tevdi edilen görevlerdir. Ama bizim asıl görevimiz şehrimizdeki tüm hemşehrilerimizin yani yeni doğan bebeğimizden gencine yaşlısına kadar herkesin mutlu olabileceği huzurlu olabileceği bir şehir ortaya koymak için gayret gösteriyoruz, dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen programın sonunda Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtladı.

Program Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği Başkanı Ayhan Görgün tarafından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna plaket takdimi ile son buldu.

Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli, Daire Müdürleri, Eğitimciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda öğrenci katıldı.