12.4.2018

Kütahya Belediyesi, ''Klasik Otomobil etkinliği'' düzenliyor. 6 Mayıs Pazar günü düzenlenecek buluşma, klasik otomobil severleri bir araya getirecek.

Tarihe damga vurmuş otomobillere merakı ile tanınan Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Ülkenin çeşitli illerinden gelecek klasik otomobil tutkunlarını Kütahyada ağırlayacak. Kütahyada ilk kez yapılacak etkinlik ile Çininin başkenti Kütahyada Klasik araçlar buluşacak.

Kütahyanın tarihi mekânı olan Hisar kalesinde Kale yolu üzerinde, 6 Mayıs Pazar günü saat 10.00-18.00 saatleri arasında klasik otomobillere ev sahipliği yapacak. Klasik Otomobiller Buluşması, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirecek.
Otomobilini kap, gel Kütahyada bir ilk olma özelliğini taşıyan etkinlik, kapıları klasik otomobili olan her vatandaşa açık olacak. Klasik otomobiller buluşmasına katılacak olan ebeveynlerin çocukları içinde özel etkinlikler hazırlandı. Anne ve babalar Klasik Otomobil Buluşmasında geçmişe yolculuk yaparken, çocuklarda doyasıya eğlenme imkânı bulacaklar. 1970 ile 1980'li yılların unutulmaz müziklerinin de yer alacağı tarihi buluşmada hem kulakların pası silinecek, hem de hatıralara yolculuk yapılacak.

Etkinlikte birde en güzel klasik araç vatandaşların oyları ile seçilecektir.