13.4.2018

Kütahya Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Anadolu'yu Mayalayanlar bu ay Miraç Kandili özel programı, M. Fatih Çıtlakın sunumu ile gerçekleştirildi.

Marka haline getirdiğimiz Anadoluyu Mayalayanlar serisinde bu ay Miraç Kandili özel programımızda; Miraçın bir yükseliş, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediş olduğunu ifade etti. Miraç olayı nasıl gerçekleşti? Miraç'ın ertesi günü neler yaşandı? İslam âlemi bu geceyi nasıl yaşamalı? Gibi sorular M. Fatih Çıtlak'ın anlatımıyla cevap buldu.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşen Anadolu'yu Mayalayanlar Miraç Kandili özel programına çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, konuşmacı M. Fatih Çıtlaka teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.