23.4.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinliklerle usta isimleri hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay düzenlenen Cansu Canan ile Buluşmalar programının bu ay ki konuğu Yeşilçamın usta ismi Hülya Koçyiğit oldu.
Cansu Canan moderatörlüğünde, Türk sinemasının usta oyuncusu aynı zamanda 1991 yılında Devlet Sanatçısı seçilmiş olan Hülya Koçyiğitin misafirimiz olduğu program samimi bir sohbet havasında gerçekleştirildi.
Yeşilçama damgasını vuran usta isimlerden olan Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının dünü, bugünü ile gündemi meşgul eden birçok konunun konuşulduğu programa hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi.
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen Cansu Canan ile Buluşmalar programı sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş günün anısına Cansu Canan ve Usta Oyuncu Hülya Koçyiğite hediye takdim etti.