23.4.2018

Kütahya Belediyesinin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay periyodik olarak düzenlediği yetişkin tiyatrolarını sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.
John Steinbeckin yazdığı, Onur Atacanın uyarlayarak yönettiği, Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural, Soner Enmutlu, Ubeyd Ünal, Cengiz Gül, Umut Yaşarın oynadığı "Fareler ve İnsanlar" tiyatro oyunu Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde sergilendi.
Yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikayesini anlatan, John Steinbeck'in ölümsüz eseri "Fareler ve İnsanlar" oyunu, tiyatroseverlerden tam not aldı.
Oyuna büyük ilgi gösteren tiyatro severler Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezini doldurdu.
Sahnelenen gösterim sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, tiyatro sanatçılarını performanslarından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye etti.