23.4.2018

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 98. kuruluş yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kütahyada coşkuyla kutlandı.

Yoğun katılımın olduğu törende Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan tarafından törene katılan çocukların bayramı kutlandı.

Günün anlam ve önemine dair şiirlerin okunmasının ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kitap okuma yarışmalarında derece elde eden öğrencilere ödüllerini verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni öğrencilerin Halk oyunu, step gösterisi ve çeşitli yarışmalarda performanslarını sergilemesiyle sona erdi.