24.4.2018

Kütahya Belediye tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Çocuk Şenliğinde ’’En Güçlü Kim’’ ve ‘’Elektronik Çocuk’’ oyunları Şehzadeler Parkında ve Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezinde sahnelendi.

Belediyemiz Şehir Tiyatroları öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla hazırlanan, dekor - kostüm ve müzikleri Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanmış olan tiyatromuza Minik tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.

İlk olarak Şehzadeler Parkında sergilenen oyun daha sonra Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi salonunda galası yapılan ’’En Güçlü Kim’’ ve ‘’Elektronik Çocuk’’ tiyatro gösterimi sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından hediye takdim edildi. Oyuncular ve minik tiyatro severler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.