24.4.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Sanatsal ve Kültürel Etkinliklerle Kütahyadaki sosyal yaşamı renklendiren Kütahya Belediyesi tarafından " Kadın ve Aile Semineri" programı kapsamında "Kadın Olmanın İncelikleri" konulu konferans düzenlendi.

Belediye Kültür Sarayında Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuzun sunduğu programın konuğu Yazar Sema Maraşlı oldu.

Kadın kimliğimizin farkında olmak yaşam mutluluğumuzu nasıl etkiler? Kadın kendinde olan değerleri güzellikleri nasıl açığa çıkarabilir? Yaşadığımız sorunlarla baş edebilmek için, kendini kabul edebilme neden önemlidir? Zerafet ve Kadın Kimliğimiz gibi soruları cevaplandıran Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz ve Yazar Sema Maraşlı daha sonra katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplandırdılar.