26.4.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 75. yıl mahallesinde çıkan yangında evleri zarar gören Aydın ailesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde 75. yıl mahallesinde 10 katlı binanın 7. katında çıkan yangına Kütahya Belediyesi İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile can kaybı olmadan söndürüldü.

Yangın sonrası Kütahya Belediyesi Temizlik ekiplerinin kendilerini ziyaret ederek gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden ev sahibi Yakup Aydın desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.

Yakup Aydın ve ailesinin kaldığı yangında hasar gören evde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Aydın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca Başkan Saraçoğlu aile fertlerine Kütahya Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.