26.4.2018

Kütahya Belediyesi, yaptığı projeler ile katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesinin ‘’Gülümseyen Yüzünüz, En Büyük Ödülümüz’’ projesi kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile birlikte annesinin mezarına gül dikmek istediğini mektupla bildiren Hilal Maltaş’ın doğum gününde bu isteği Başkan Saraçoğlu tarafından yerine getirildi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Darüşşafaka bursluluk sınavlarına girerek Türkiye beşincisi olan 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Hilal Maltaş ile birlikte vefat eden annesi Sultan Maltaş ve anneannesi Sultan Yılmaz’ın kabrini ziyaret edip, dua ederek gül dikti.

Ziyaret sonrası Hilal Maltaş’a Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu doğum günü sebebiyle bisiklet hediye ederek dersleri ve ileriki hayatında başarılar diledi.

Daha sonra mezarlık yanındaki parkta oyun oynayan çocuklara kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Gölgeli ve Ali İhsan Ertaş eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.