27.4.2018

Kütahyalı hayırsever iş adamı Rıza Güral, Kütahya Belediyesine park ve yeşil alanlara dikilmek üzere toplam 310 adet saksılı fidan hediye etti.

İş adamı Rıza Güral 30 adet 180 cm boyunda spiral Leylandi,10 adet 180 cm boyunda Aizona 3 top selvi, 100 adet aşılı 250 cm boyunda Leylandi, 170 adet 400 cm boyunda Leylandi, olmak üzere toplam 310 adet saksılı fidanı Kütahya Belediyesine park ve yeşil alanlara dikilmek üzere hediye etti.

Örnek teşkil eden bu davranışından dolayı hayırsever iş adamı Rıza Gürala teşekkür eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyemize bağışlamış olduğu 310 adet fidan için Rıza Güral beye Kütahyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bağışlamış olduğu fidanlar Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrimizin farklı noktalarına dikilecektir, dedi.