4.5.2018

Kütahya Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, 03.05.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkan vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, Belediyemiz 2017 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesapları konusu, İlimiz merkez Hacıazizler Mahallesi, 2618 adadaki park alanında imar planı değişikliği konusu, Kütahya Parmakören Toplu Konut 1453 konut alanında Trafo alanlarının imar planlarına işlenmesi konusu, İlimiz Andız Mahallesi, 156 ada, 1 parsel alanında imar planı değişikliği talebi konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı vekili Nuri Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.