5.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyespor basketbol takımını antrenmanda ziyaret etti.
Antrenmana 2. lig yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kütahya Belediyespor basketbol takımını antrenmanı ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız, sizlere güveniyoruz. İnşallah iyi başlar, iyi bitiririz. Başarılı sonuçlar alacağınıza ve Kütahyamızı en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Bu vesileyle 5 Mayıs Cumartesi (bugün) saat:18.00 Dumlupınar Spor salonundaki takımımız Kütahya Belediyespor ile Yeşilyurtsporun karşılaşacağı mücadeleye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum, dedi.

Ziyarette Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli eşlik etti.