6.5.2018

Kütahya Belediyesi, Hisar Kalesinde ''1. Klasik Otomobil etkinliği'' düzenledi.

Hisar Kalesinde Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ''1. Klasik Otomobil etkinliği'' Çininin başkenti Kütahyada Klasik araçları buluşturdu.
Tarihe damga vurmuş otomobillere merakı ile tanınan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ülkemizin çeşitli illerinden gelen klasik otomobil tutkunlarını Kütahyada ağırladı.

1.Klasik otomobiller buluşmasına katılan ebeveynlerin çocukları için düzenlenen özel etkinlikler ile renkli görüntülere sahne oldu. Anne ve babalar Klasik Otomobil Buluşmasında geçmişe yolculuk yaparken, çocuklarda doyasıya eğlenme imkânı buldu. 1970 ile 1980'li yılların unutulmaz müziklerinin de yer aldığı tarihi buluşmada hem kulakların pası silindi, hem de hatıralara yolculuk yapıldı.

Kütahyada bu yıl ilk kez klasik araçları bir araya getirerek bu tutkuya herkesi ortak eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve protokol üyeleri Klasik Otomobilleri inceleyerek otomobil sahiplerinden bilgi aldı. Başkan Saraçoğlu; Nostaljik araçların renk renk boy gösterdiği böylesine güzel bir etkinliğin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz, dedi.

Nostaljik otomobil severleri bir araya getiren etkinlikte en güzel klasik araç vatandaşların oyları belirlendi. Dereceye giren otomobil sahipleri ödüllerini Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun elinden aldı.

Klasik otomobil tutkunu çok sayıda vatandaşımızı bir araya getiren Klasik Otomobil etkinliği Hisar Kalesinden Eskişehir yoluna kadar düzenlenen konvoy ile son buldu.

1. Klasik Otomobil Şenliğine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.