10.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımızla sohbet edip talepleri dinledi.

ZZ düğün salonunda sanayi sitesi esnafı ile bir araya gelerek talep ve temennilerini dinleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bizler esnaflarımız ile vatandaşlarımızın talep ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Kütahya Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız proje ve çalışmalardaki amacımız şehrimize katkı sunmaktır. Esnaf ve sanatkârlarımız ülkemiz ve şehrimizin omurgasıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz, şeklinde konuştu.

Görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Aydın, Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kuşan, Fuatpaşa Mahalle Muhtarı Zeki Ünal ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.