11.5.2018

Kütahya Belediye Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan "Hoşgeldin Bebek Projesi" kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni doğan bebekleri evinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Kütahya Belediyesi olarak Sosyal Sorumluluk Projelerimiz arasında yer alan "Hoşgeldin Bebek Projesi" çerçevesinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni doğan bebekleri ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek, ailelere proje kapsamında hediyelerini taktim etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aile fertlerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Kamil Saraçoğlu; Ailelere yeni bireylerin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. Hoş geldin Bebek projemizde ailelerin sevinçlerine ortak olmayı, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum, dedi.