14.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde Sevgi Yolunda anne ve anne adaylarına gül dağıtarak Anneler Gününü kutladı.
Kütahya Belediyesinin her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü sebebiyle düzenlediği etkinlikler kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu eşi Aysel Saraçoğlu ile birlikte Sevgi Yolunda anne ve anne adaylarına binlerce gül takdim ederek Anneler Gününü kutladı.
Annelerimize bir gün değil her gün değer vermemiz gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Anneler günü dışında da değer vermemiz gereken annelerimiz bizi her zaman sevmektedirler. Biz de onları her zaman sevip saymalıyız. Sadece anneler gününde değil her zaman kıymetlerini bilmeliyiz ve bu hayattaki en değerli varlığımız olduklarını unutmamalıyız. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisine layık olan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah onları başımızdan eksik etmesin, ifadelerini kullandı.
Hemşehrileri ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin ve Ali İhsan Ertaş eşlik etti.