14.5.2018

Kütahya Belediyesi Anneler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde Yasemin Çandır sahne aldı.

Anneler günü etkinlikleri kapsamında Kütahya Belediyesinin düzenlemiş olduğu Anneler Gününe Özel Türk Halk Müziği Konserinde, Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Korosu ile Türk Halk Müziği sanatçısı Yasemin Çaldır sahne alarak katılan misafirlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdiği Anneler Gününe Özel Türk Halk Müziği Konseri sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Annelerimiz ailenin temel direği toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz hayat boyu devam eder. Fedakârlığın, sevginin, sabrın ve güzelliğin tarifi olan annelerimiz için ne yapılsa azdır. Onlar her şeyin en güzeline layıktır. Kütahya Belediyesi olarak başta şehit annelerimiz olmak üzere sizler ve tüm annelerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyorum, dedi.

Konsere Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu günün anısına Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Koro Şefi Ahmet Ürütük ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Yasemin Çandıra performanslarından teşekkür ederek hediye takdim etti.