14.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Orgeneral Asım Gündüz Caddesinde bulunan Babam Kasabın açılışı gerçekleştirdi.

Babam Kasabın açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyamız da açılan her yeni işyeri istihdam ve şehir ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Kütahya Belediyesi olarak esnafımızın yanındayız, yatırımcıları da her zaman destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmenin sahiplerine bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum, şeklinde konuştu.

Dualar eşliğinde hayırlı olsun temennisiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile işletme sahipleri tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Başkan Saraçoğlu işletmede incelemelerde bulunarak işletme sahibinden bilgi aldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.