15.5.2018

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich, Ticaret Ataşesi Zsófia Kakas ve Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) İş Dünyası Diyaloğu projesi kapsamında istişarelerde bulunmak üzere Kütahyaya gelen Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich, Ticaret Ataşesi Zsófia Kakas ve Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Gürala çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Macaristan Başkonsolosu Balazs Hendriche, Çini Sanatçısı Mehmet Gürsoyun eserini ve üç boyutlu Kütahya Tarih Atlası kitabını hediye etti.