15.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Anasınıfı Kelebekler şubesi öğretmen ve öğrenci anneleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Anasınıfı Kelebekler şubesi öğretmen ve öğrenci anneleri ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Annemiz, bizi dünyaya getiren, yaşamı boyunca da bizim en büyük destekçimizdir. Annelerimiz dilimizin öğreticisi, hayatı bize tanıtanlardır. Bu manada annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Kütahya Belediyesi olarak sevginin, fedakarlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri olan başta şehit annelerimiz olmak üzere sizler ve tüm annelerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyorum, ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Anasınıfı Kelebekler şubesi öğretmen ve öğrenci anneleri teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.