16.5.2018

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin ile gönüllü gençlik liderleri Gençlik Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

15 Mayıs Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin Gençlik Haftası etkinlikleri hakkında Başkan Saraçoğluna bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise; Geleceğimizi emanet edeceğimiz kıymetli gençlerimize yönelik spordan, sanata, kültürden eğitime kadar Kütahya Belediyesi olarak gençlerimizin geleceğe hazırlanmaları noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz daha donanımlı, bizlerden daha başarılı olsun. Gençliği olmayanın geleceği olmaz. İnşallah sizlerin katkılarıyla ülkemiz ve şehrimizin geleceği daha güzel olacak, diye konuştu.