16.5.2018

Kütahya Belediyesi ve 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) işbirliği ile her akşam Cuma pazarı karşısındaki iftar sofralarımızda buluşuyoruz.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda Kütahya Belediyesi ve 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) işbirliğiyle Ramazan ayı boyunca her akşam Cuma pazarı karşısındaki iftar sofralarımızda hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz.
Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşmanın ayı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ramazan ayı hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan ayının başta ülkemiz, şehrimiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum, dedi.

Başkan Saraçoğlu; Belediye olarak Ramazan ayında vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için gerekli önlemlerimizi aldık. Ramazan ayı boyunca Kütahya Belediyesi ve 1. Organize Sanayi Bölgesinin katkılarıyla her akşam Cuma pazarı karşısındaki iftar sofralarımızda hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz. Bunun yanı sıra geleneksel hale getirdiğimiz Kütahya Belediyesi Mahalle İftarlarımızda her akşam farklı mahallelerimiz olmak üzere toplamda 57 mahallemizde inşallah hemşehrilerimiz ile iftar sofralarımızda bir araya geleceğiz, ifadelerini kullandı.