16.5.2018

Kütahya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programlarımız Ramazan ayının gelmesi ile birlikte başlıyor.

Kütahya Belediyesi tarafından 23 Mayıs Çarşamba günü itibariyle her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek olan mahalle iftarlarında binlerce hemşehrimiz oruçlarını birlikte açmanın huzurunu yaşayacak.

Kütahya Belediyesi Mahalle İftar programı 100. Yıl Mahallesi ile başlayıp; Hacıazizler Mahallesi, Zafertepe Mahallesi, Sinerköy Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Ağaçköy Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Yunusemre Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, İkizhüyük Mahallesi, Zığra Mahallesi, Alayunt Mahallesi, Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Vefa Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Akkent Mahallesi, İnköy Mahallesi, Çalca Mahallesi, Kırgıllı Mahallesi, Yenibosna Mahallesi, Perli Mahallesi, Sanayi Esnafı ile Fuat Paşa Mahallesi, Paşam Sultan Mahallesi, Mecidiye Mahallesi, Maruf Mahallesi, Gazikemal Mahallesi, Gaybiefendi Mahallesi, Meydan Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Evliya Çelebi Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Maltepe Mahallesi, Saray Mahallesi, Müderris Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Sultanbağı Mahallesi, Börekçiler Mahallesi, Okmeydanı Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Kumarı Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Ziraat Mahallesi, Kirazpınar Mahallesi, Civli Mahallesi, Şair Şeyh Dumlupınar Mahallesi, Bölücek Mahallesi, Yoncalı Mahallesi, Enne Mahallesi, Andız Mahallesi, Geven Mahallesi, Parmakören Mahallesi, Okçu Mahallesi, Güveçci Mahallesi ve Sofu Mahallesi ile sona erecek.

Ramazan ayında toplam 57 Mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftarlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.