17.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretleri kapsamında okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Okul ziyaretleri çerçevesinde Zafertepe mahallesinde bulunan Kütahya Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Okul Müdürü Ahmet İren, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ülkemizin, şehrimizin gelişmesi, siz gençlerin kendilerini geliştirmesi, yetiştirmesi ile mümkün olabilir. Önünüzde uzun bir zaman var. Bu sebeple gençliğinizin kıymetini bilin ve kendinizi geliştirin. Öncelikle kendimize, ailemize, çevremize, şehrimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı çok iyi bilmeli ve bu yönde kendimizi geliştirmeliyiz. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum hepimizin ortak arzusudur. Geleceğin Türkiyesinde sizlerin de büyük sorumlulukları var. Ülkemizin içerde ve dışarda birçok düşmanı var bu düşmanlara fırsat vermemek için sistemli bir şekilde çok çalışmamamız lazım, şeklinde konuştu.

Daha sonra öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına Kütahya Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Başkan Saraçoğlu, Sosyal Bilimler Lisesinde incelemelerde bulunarak idarecilerden okul hakkında bilgiler aldı.