17.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, daire müdürleri ile birlikte Belediye Hizmet Binası çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Otogar mevkiinde bulunan yeni Belediye Hizmet Binasında çalışmalar hızla devam ediyor.
Modern ve tarihi izler taşıyacak olan Belediye Hizmet Binasının şehrimizdeki kamu binası anlayışını değiştirecek biçimde yapılması planlanmaktadır. Yaklaşık 8.000 m2lik 220 araç kapasiteli otoparkı bulunacak olan ve yaklaşık 13.500 m2lik oturum alanına sahip olan yeni Hizmet Binası içerisinde sonradan kullanılması planlanan rezerv alanları ve dış mekanında özel çim alanları, gezinti yolları, özel çevre ve bina aydınlatmaları, bina girişinde süs havuzları ve saçakları, özel cephe kaplamaları ile mimari açıdan da estetiğe önem verilen binanın yapım işinin tamamlanmasından sonra idari, ticari, Sosyo - Kültürel gibi birimlerin tek çatı altında toplanması hedefleniyor.
İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli ve Ali İhsan Ertaş eşlik etti.