19.5.2018

İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi öncülüğünde "Ümmet İftarı" düzenlendi.

Ulu Cami'de yer sofrası kurularak gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarımız hurma, su, ayran ve simitle iftar yaptı.
Dernek Başkanı Mustafa Yenipazar, geleneksel hale getirdikleri "Ümmet İftarı" ile İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkati çekmek istediklerini söyledi.
İftar programı, Kudüs'te şehit edilen Filistinliler için dua edilmesinin ardından sona erdi.

İftar programına; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.