19.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen iftar programına; Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan ile eşi Nilgün Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ile eşi Şirin Yılmaz, Adli Yargı ve İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel ile eşi Özlem Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilicinin eşi Elif Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile eşi Hatice Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Birgül Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

İftar programı İl Müftüsü Hüseyin Hazırların, tüm şehitlerimiz için dua etmesi ile son buldu.

Çınar Otelde düzenlenen iftar yemeğinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.