19.5.2018

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya'da coşkuyla kutlandı.

Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kütahya Gençlik Merkezi üyelerinden Ege Bölgesi Şiir Okuma Yarışması birincisi Arda Cevizin Gençlik adlı şiiri okumasıyla devam eden törende Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi ile Müzik Grubunun gösterileri büyük beğeni topladı.

Gençlik Koşusunda dereceye giren sporcular ile Türkiye Şampiyonu sporcular ödüllerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve protokol üyelerinin elinden aldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, sporcu grupların hünerlerini sergilemesi ve Evliya Çelebi Mehteran Takımının gösterisiyle sona erdi.

Törene Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan ile eşi Nilgün Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile eşi Hatice Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Birgül Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlarımız katıldı.