21.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde Belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Bilgi İşlem, İmar ve Şehircilik, İtfaiye, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Yapı Kontrol Müdürlüğü personel ve ailelerinin katıldığı, İftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye personeli ve aileleri ile selamlaşarak hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Ramazan ayının hoşgörünün, kardeşliğin, paylaşmanın ayı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Bu sebeple Ramazan ayının güzelliğini siz mesai arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Kütahya Belediyesi olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz Cuma pazarı karşısındaki iftar sofralarımız ve her akşam 3 ila 4 mahalle olmak üzere toplamda 57 mahallemizde inşallah hemşehrilerimiz ile buluşacağız. Şehrimizin sorunlarını sırtlayarak çalışan tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzun daha da ileriye gitmesi umuduyla hepinizi sevgiyle selamlıyorum, diye konuştu.

Personel İftar yemeğine, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ile Belediye personeli ve aileleri katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.