21.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 24. kez düzenlenen Kütahya 3 Bant Bilardo Turnuvasına katıldı.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından resmi olarak düzenlenen,19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya 3 Bant Bilardo Turnuvası 24. kez düzenlendi.

Turnuva Milli Bilardo hakemleri gözetiminde 40 bilardo oyuncusunun katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye Şampiyonası standartlarında zeki bilardo masalarında düzenlenen turnuvaya çekişmeli maçlara sahne oldu.

20 Mayısta yapılan final müsabakasıyla sona eren 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya 3 Bant Bilardo Turnuvası sonunda dereceye giren Mustafa Ölmez, Zafer Dağdelen, Ömer Sürüçe ödüllerini final müsabakasını izleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ölçenin elinden aldı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, turnuvada dereceye giren Mustafa Ölmez, Zafer Dağdelen ve Ömer Sürüçü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.