22.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

İftar programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı İsmet Özotraç ile KÜTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Demir, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.