23.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu.

Katı Atık, Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, Mezarlıklar, Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Sağlık İşleri, Simpaş, Belde A.Ş, Sosyal Yardım İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personel ve ailelerinin katıldığı iftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye personeli ve aileleri ile sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, personel aileleri ile birlikte iftar yapmaktan onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Saraçoğlu; Personellerimizle bir aile anlayışı içerisinde çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde Kütahyaya değer katmaya devam edeceğiz. Kütahyamıza yapılan hizmetlerin tamamında göstermiş olduğunuz emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Manevi havasını teneffüs ettiğimiz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Kütahya Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Mahalle İftarlarımızda her akşam farklı mahallelerimiz olmak üzere toplamda 57 mahallemizde inşallah hemşehrilerimiz ile iftar sofralarımızda bir araya geleceğiz. Mahalle iftarlarımıza sizlerin vasıtasıyla tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, hayırlı akşamlar diliyorum, dedi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen personel iftar yemeğine, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ile Belediye personeli ve aileleri katıldı.