24.5.2018

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programları 100. Yıl ve Hacıazizler mahallesi ile başladı.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftarlarımız 100. Yıl mahallesi 19 Mayıs Ortaokulu ve Hacıazizler mahalle meydanında düzenlenen iftar yemekleri ile başladı.

Düzenlenen iftar yemeği sonrasında mahalleli çocukların ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında gönlünce eğlenen çocuklara Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, 100. Mahalle Muhtarı Cengiz Bilen, Hacıazizler Mahalle Muhtarı Salih Kotuk, 100.yıl ve Hacıazizler mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Zafertepe ve Sinerköy mahallelerimiz ile devam ediyor. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.