25.5.2018

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız Dumlupınar ve Ağaçköy mahallelerimiz ile devam etti.
Dumlupınar mahallesi ile Ağaçköy mahallesinde düzenlenen Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldi.
İftar programlarında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Geleneksel mahalle iftar sofralarımıza hoş geldiniz. Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, Ramazan ayında iftar sofralarında hep birlikte Ramazan ayının ruhunu yaşatıyoruz. Asıl olan birlik ve beraberlik. Bunu başarabildiysek ne mutlu bizlere. Bu yüzden burada bizimle birlikte iftar yapan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah inşallah Ramazan ayı münasebetiyle rahmetini mağfiretini üzerimizden esirgemesin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum, dedi.
Dumlupınar ve Ağaçköy mahallelerimizde düzenlenen İftar yemeğimize, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli ile Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Güngör, Ağaçköy Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, Dumlupınar ve Ağaçköy mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız yarın Yenidoğan, Yunusemre ve 75. Yıl mahallelerimiz ile devam edecek.