27.5.2018

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız Yenidoğan, Yunusemre ve 75.yıl mahallelerimiz ile devam etti.

Yenidoğan, Yunusemre ile 75.yıl mahallelerimizde düzenlenen Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldi.

İftar programlarında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı Ramazan ayında iftar sofralarıyla Kütahyamızda kardeşlik ruhunu ve dayanışmayı daha da arttırmayı hedefliyoruz. Rabbim Sofralarımızı bereketli kılsın. Cenab-ı Hak Ramazan ayımızı birlik ve beraberliğimize vesile eylesin. Ülkemizin birliğini, dirliğini, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. İftar sofralarımıza katılan Yenidoğan, Yunusemre ve 75.yıl Mahalleleri sakinlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum, dedi.

Yenidoğan, Yunusemre ve 75.yıl mahallelerimizde düzenlenen İftar yemeğimize, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık ile Ali İhsan Ertaş, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, Yunusemre Mahalle Muhtarı Osman Altıntaş, 75.yıl Mahalle Muhtarı Kemal Gügül, Yenidoğan, Yunusemre ve 75.yıl mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
İftar yemeği sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu çocuklar ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün İkizhüyük, Zığra ve Alayunt mahallelerimiz ile devam edecek.