28.5.2018

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programları İkizhüyük, Zığra ve Alayunt mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.

İkizhüyük, Zığra ve Alayunt mahallesinde düzenlenen Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldi.

İftar programlarında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren mübarek bir aydır. Kütahya Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu sofralar sizin sofralarınız. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum, dedi.

İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, İkizhüyük Mahalle Muhtarı Veysel Uygun, Zığra Mahalle Muhtarı Kadir Yeşildağ, Alayunt Mahalle Muhtarı Mehmet Erdoğmuş, İkizhüyük, Zığra ve Alayunt mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında oyun oynayan çocuklara Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Fatih ve Cumhuriyet mahallelerimiz ile devam edecek.